Logo Hinomoto

EMPRESA

25 jaar ervaring en kennis

Met 25 jaar ervaring in de handel in landbouwmachines en tractoren is Sotrac de vertegenwoordiger voor Europa van het prestigieuze merk Hinomoto.
Een team bestaande uit ervaren en commerciële technici met een grondige kennis van de behoeften van de regionale en nationale landbouw. Uw toewijding en inzet zijn van fundamenteel belang voor ons succes.

Kwaliteit en bekendheid

Hinomoto is een merk met een enorme erkenning in de binnenlandse markt en een van de marktleiders met een van de snelste groei in tractor fabrikanten.

Geschiedenis van Hinomoto

Hinomoto was de handelsnaam van de tractoren geproduceerd door het Toyosha huis in Japan. Toyosha heeft zijn wortels in charruas fabrikant Denzou Tanoue in het verre jaar van 1863. Hinomoto compacte tractoren werden gelanceerd in de late jaren 1950 en werden wereldwijd geëxporteerd in grote hoeveelheden. In de loop der jaren heeft het Japanse merk veel bewondering en respect verdiend in de wereld van landbouwmachines, dat is de betrouwbaarheid die ervoor werd erkend. In Portugal werden duizenden exemplaren verkocht, en zelfs vandaag de dag is er een machinepark van dit merk.

In 1990 werd Toyosha verkocht en hinomoto's productie van tractoren werd stopgezet in 1992.

Onlangs werd het merk opnieuw gelanceerd en wordt vertegenwoordigd door Sotrac, een in Palmela gevestigd bedrijf dat Hinomoto internationaal op de markt zal brengen.

De nieuwe Hinomoto trekkers rusten state-of-the-art Yanmar motoren uit en er zijn de volgende versies: de 25 HP HM255, de 39 HP HM395, de 46 PK HM455 en de 55 PK HM555. Hinomoto tractoren hebben respect voor de Europese emissieregelgeving van fase V.

Het motto van het nu geïntroduceerde merk is: "Een legende uit het verleden... met een visie op de toekomst!"

"Hinomoto" betekent specifiek "Japan" en betekent letterlijk "Bron van Zonlicht".

Testimonies

2127

Tevreden klanten

5119

Tractoren verkocht

1927

Gebruikt verkocht

10586

Onderhoudswerkzaamheden